<

Iz Solinskog lonca

>

Što su jeli naši stari?

S ciljem pružanja kvalitetne turističke ponude našim gostima, posebice van sezone, solinska Turistička zajednica, uz podršku grada Solina, svake godine, prve subote u rujnu, u suradnji sa Udrugom Solinjani organizira gastronomsku manifestaciju pod nazivom Iz Solinskog lonca - Što su jeli naši stari? Riječ je o gastronomskoj manifestaciji koja se svake godine održava u Gašpinoj mlinici, dobitniku plavog cvijeta HTZ-a za najbolji turistički proizvod, a koja za cilj ima prezentaciju bogate kulturno povijesne baštine, te gastronomskih specijaliteta grada Solina. Naši gosti svake godine mogu uživati u tradicionalnim solinskim delicijama uz bogat zabavni program te doživjeti spoj gastronomije i kulture na prostoru mlinice iz 18. stoljeća.

Web stranica koristi kolačiće

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje.

Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama.

Više o politici privatnosti pročitajte ovdje