<

Gastro kutak Jadro

>

Adresa: Put Majdana 50, 21210 Solin
Mobitel: +385 91 6117625

Otkrijte još jedan biser gastronomije kod nas, kojeg sa radošću predstavljamo, a to je - Gastro kutak Jadro.
Smješten na najljepšem, opuštajućem mjestu, okružen zelenilom i bujnom prirodom u samoj blizini izvora rijeke Jadro, taj maleni kutak sreće razvija svoju gastro priču.
Objekt u kojem je smješten Gastro kutak Jadro, pripada Jadro izletištu - park i smješten je tik do objekta Posjetiteljskog centra izletišta.
Ugostiteljski objekt ima raznovrsnu ponudu pića i jela, pripremanih od sezonskih namirnica, svježih i kvalitetnih sastojaka.
Unutar Gastro kutka Jadro možete organizirati različite obiteljske (krštenja, pričesti, krizme, vjenčanja, rođendani) i poslovne (domjenci, predstavljanja, team building) proslave i događanja.
Gastro kutak Jadro, kao i cijeli kompleks Jadro Izletišta - park, se nalaze na 15 minuta vožnje od grada Splita, te 10 minuta vožnje iz centra grada Solina. Odlučite li se opustiti u blizini, dođite u posjetu jer postoji i parking zona, te je također omogućen i lakši pristup osobama sa invaliditetom (postoje dostupne rampe, wc, info ploče za slijepe i slabovidne osobe, poseban pod za lakši hod).
Specifičnosti ovog mjesta su razne, pogotovo jer iz samog objekta imate pogled na šumu i zelenilo, također možete koristiti veliki vanjski prostor parka za šetnju i izvrsne fotografije, kao i mogućnost najma piknik košare sa hranom za ponijeti i uživati vanka na otvorenom prostoru parka.
Gastro kutak Jadro je kutak za opuštanje i sreću, Vaše zeleno mjesto za bijeg od svakodnevice i užitak u životu.

Web stranica koristi kolačiće

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje.

Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama.

Više o politici privatnosti pročitajte ovdje