<

Međunarodni festival karikatura

>

Riječ je o festivalu koji se već 15.godina održava u Solinu i u kojem sudjeluje preko 1000 autora iz 60 zemalja svijeta. S ciljem razvoja novog turističkog proizvoda u gradu Solinu u razdoblju posezone, TZ grada Solina u suradnji s Markom Ivićem dosadašnjim organizatorom i idejnim začetnikom ovog festivala te uz potporu Javne ustanove u kulturi Zvonimir,grada Solina te hotela Salona palace organizira od 17-19.09.2021.. godine ovaj festival, a čiji koncept uključuje izložbu radova koji u su u konkurenciji za nagradu, retrospektivu radova u proteklih 15 godina organizacije kongresa, radionice za odrasle i djecu, radionice izrade karikatura otvorena za javnost, glazbena događanja i sl.

Web stranica koristi kolačiće

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje.

Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama.

Više o politici privatnosti pročitajte ovdje