godisnja-doba_cover.jpg
Solin kroz godišnja doba
Ploa_kraljice_Jelene_-okvir.jpg
IMG_7085.jpg
salona-manastirine.jpg
Gospa_od_otoka.jpg
Amfiteatar_1.jpg
27.jpg
Gaspina_mlinica.jpg
17.jpg

<

Pogledajte program 10.jubilarne manifestacije Romantika u Saloni

>

21. 5. 2021. 12:38

 

Već desetu godinu zaredom Turistička zajednica grada Solina sa svojim partnerima organizira manifestaciju Romantika u Saloni. Cilj ove manifestacije, koja će se održati u ljetnim mjesecima u 3 različita termina je“oživljavanje” povijesti kroz kvalitetnu i autentičnu interpretaciju antičke baštine putem organizacije tematskih večeri kojima se na kreativan način prikazuje život u Saloni u antičko doba. Ovom manifestacijom doprinosimo promidžbi antičke Salone i Solina, ali i unaprijeđenju kvalitete sadržaja u destinaciji, a time neposredno utječemo i na povećanje broja posjetitelja u destinaciji. Sa zadovoljstvom ističemo kako je spomenuta manifestacija dobitnik godišnje turističke nagrade „Simply the best 2013“ (kristalne statue i zlatne povelje) koju su dodijelile UHPA i turistički časopis Way to Croatia u kategoriji Posebna priznanja za inventivnost i razvoj turističkih proizvoda, u okviru poslovno turističke burze PUT u Malinskoj na otoku Krku.

 

Manifestacija je ostvarila značajan broj posjetitelja koji neprestano raste te se pozicionirala kao centralna manifestacija Solinskog kulturnog ljeta i medijski brand grada Solina. Zadovoljstvo izvođača manifestacije kao i posjetitelja je na zavidnoj razini, a vidljivost u medijima iz godine u godinu je sve bolja te je ostvaren cilj promidžbe i očuvanja/oživljavanja antičke kulturne baštine kroz program „oživljene povijesti“ te promidžba lokaliteta na domaćem i međunarodnom turističkom tržištu.

Cjelokupan program manifestacije možete pogledati na slijedećoj stranici.

Web stranica koristi kolačiće

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje.

Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama.

Više o politici privatnosti pročitajte ovdje