<

Springfest

>

Solin springfest je proljetni festival, u organizaciji TZ grada Solina u partnerstvu s GK Solin, uz potporu grada Solina, Arheološkog muzeja u Splitu, OPG Marušić (koncesionar Gašpine mlinice) te udruge Zdravi dan, a koji ima za cilj razvoj turističkog proizvoda u predsezoni te stvaranje kvalitenog kulturno-zabavnog sadržaja našim sugrađanima i posjetiteljima iz okolnih gradova. 

 

Program Springfest se sastoji od različitih događanja poput otvaranja festivala uz događaj „Cvijet uz Jadro“ koji uz glazbeni program i degustaciju hrane, pruža i zanimljive radionice za djecu. U toku festivala održavaju se interpretacijeske šetnje poput „Kraljevske priče iz Solina“ a u suradnji s udrugom Zdravi dan, organizirane su javnozdravstvene akcije. Osim sajma OPG-ova u Gašpinoj mlinici u okviru festivala održava se i niz zanimljivh predstava u organizaciji GK Solin.

Ulaz na događanja je slobodan!

 

 

Web stranica koristi kolačiće

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje.

Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama.

Više o politici privatnosti pročitajte ovdje